10-07-2019 Besluit Gemeente Zutphen Kleine Bouwwerken 14 mei 2019 geldig tot 1 mei 2024

Zoals reeds door de Gemeente Zutphen was toegezegd, is evenals de gedoogvergunning voor wonen ook het gedoogbeleid van de aanbouw kleine bouwwerken op park Bronsbergen met vijf jaar verlengd tot 1 mei 2024.

De uitvoering van de bouwwerken dient sober en in stijl van het park te worden uitgevoerd. Voor situaties die niet voldoen aan deze handhavingsrichtlijn gaat de gemeente Zutphen  op de gebruikelijke wijze handhaven.

Voor het besluit ga naar informatie voor eigenaren op het besloten gedeelte van de website www.vebronsbergen.nl  , log in en ga vervolgens naar documenten: Besluit Gemeente kleine bouwwerken 2019 BB BW 141556.

Voor het vergroten van de serre krijgt u geen vergunning, maar het kan eventueel wel onder het gedoogbeleid vallen.  Wij adviseren u rekening te houden met de te maken kosten, aangezien het kan zijn dat de serre na 1 mei 2024 weer in de oude staat hersteld dient te worden als het gedoogbeleid afloopt. Wij hopen in overleg met de Gemeente Zutphen te komen tot een permanente oplossing.

Het Bestuur