Huurders

Indien u een woning op Rekreatiepark De Bronsbergen huurt of wilt gaan huren is onderstaande informatie voor u van belang.

VERHUURWONINGEN

Woningeigenaren op Rekreatiepark De Bronsbergen kunnen zelf gebruik maken van hun rekreatiewoning of deze verhuren via Eazzis, de exploitant van het recreatiepark. Eazzis verhuurt de rekreatiewoningen via http://www.vestingdebronsbergen.nl of via de receptie. Rekreatiewoningen die niet zijn aangemeld voor de verhuur mogen door de eigenaar alleen verhuurd worden aan familieleden, kennissen en relaties van de eigenaar.

KORT EN LANG VERHUUR

Op de website http://www.vestingdebronsbergen.nl van Eazzis kunt u terecht voor het boeken van een vakantieverblijf op Rekreatiepark De Bronsbergen. Indien u een rekreatiewoning voor langere tijd wilt huren kunt u zich melden bij de receptie. Rekreatiewoningen mogen langere tijd verhuurd worden, mits dit in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Tot 1 mei 2024 wordt permanente bewoning van een recreatiewoning op Rekreatiepark De Bronsbergen gedoogd, mits een gedoogbeschikking is aangevraagd bij de gemeente Zutphen.